Om oss

Rustic Design grundades år 2020 av Daniel Milewski. Tidigare har han arbetat inom ett stort och välkänt företag som är en marknadsledande aktör inom tillverkning av redskap anpassade till hjullastare och traktorer. Under alla sina år inom smidesbranschen har han fått stor erfarenhet som svetsare och smed. Erfarenheten och kunskapen som Daniel har samlat under åren fick honom att ta nästa steg. Han kände sig redo för utmaningen att bli sin egen chef och driva sitt eget företag. Genom hårt arbete och med en idé med stor potential ville han skapa en framgångsrik verksamhet som tillfredsställer marknadens behov. 

Rustic Design är ett företag som säljer en mängd produkter för hem och trädgård. Vi specialiserar oss på bordsben, balkongräcken, trappräcken, vedställ, klädhängare och liknande. Rustic Design erbjuder högkvalitativa produkter och har ett brett sortiment av stilar, storlekar och färger att välja mellan. Vårt mål är att hjälpa kunderna att förvandla sina hem och trädgårdar till livfulla och funktionella platser med en rustik touch. Vi strävar efter att leverera den bästa möjliga upplevelsen och service. Det som gör att vi sticker ut från mängden jämfört är med andra företag är vi erbjuder möjligheten att anpassa produkterna enligt just dina specifika önskemål och behov. Rustic Design sticker ut från mängden eftersom alla våra produkter är handgjorda och närproducerade. Dessutom erbjuder vi möjligheten att anpassa produkterna enligt kundens önskemål och behov.

Vår målsättning är att erbjuda alla dessa produkter till konkurrenskraftiga priser. Tack vare detta kan du som kund få tillgång till vårt sortiment utan att behöva bekymra dig för onödigt höga kostnader. 

Nyfiken? Se vårt sortiment eller kontakta oss

Varukorg